SPECIALISERET FYSIOTERAPI

Hos Move2Peak får du mere end fysioterapi. 

Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret syn på kroppen og dig som menneske, og hjælper dig med en totalløsning til din problemstilling.

Vores opgave er at hjælpe dig med at finde frem til og få styr på årsagen bag dine smerter og komme tilbage til krop med frihed og masser af energi.

Vores mål er dog ikke kun at hjælpe dig med at blive symptomfri, men også at hjælpe dig med at gøre din krop mere robust og forebygge fremadrettet så du får frihed til at bevæge dig som du vil.

HVIS MAN IKKE UNDERSØGER GRUNDIGT GÆTTER MAN!

Fundamentet for dit behandlingsforløb er en dybdegående 1. konsultation på 1,5 time, så vi kommer hurtigt fra start med en løsning tilpasset dit problem. Vi skræddersyr dit behandlingsforløb på den måde, som passer dig bedst til dine mål og på en måde som så tingene passer ind i hverdagen.

 

Vi bruger udelukkende de mest effektive teknikker inden for fysioterapi, træning, funktionstest samt stresshåndtering og der er højt fokus på konstant faglig udvikling og forbedring.

FORLØBET

ET TÆT SAMARBEJDE MOD EN HVERDAG UDEN SMERTER!

Vores arbejde omkring dine mål bygger på et tæt samarbejde, og at vi som din behandler forstår hele din problematik og sikre at du hele tiden bliver guidet i den rigtige retning i dit forløb.

Vi møder dig med stor professionalisme og seriøsitet samt med masser af energi, nærvær og “gå på mod” så du føler dig tryg og inspireret til at komme i mål. Samtidigt har vi også en forventning om at du er klar til at arbejde for dine mål. 

Dit behandlingsforløb sammensættes og skræddersys alt efter, hvilken problematik du kommer med og de fund vi har efter den første dybdegående konsultation.velforberedte når du møder op.

Når du starter et behandlingsforløb er vi sammen om at nå dine mål og klar til at løfte dig gennem frustrationer mm. Vi ligger vægt på at være tilgængelig ved siden af dine behandlinger og er altid klar på mail eller telefon, hvis der opstår spørgsmål under dig forløb.

BOOK SPECIALISERET FYSIOTERAPI HOS MOVE2PEAK PÅ FREDERIKSBERG

MULIGHED FOR TILSKUD TIL DIT FORLØB

Tilskud fra
Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til dine behandlinger hos os. Du behøver ikke henvisning fra din læge for at kunne få dit tilskud. Dit tilskud afhænger af hvilken gruppe du er medlem af. Du kan finde oversigten over de forskellige tilskud fra Danmark her

Vi indberetter dine behandlinger til Danmark efter hver behandling, som derefter udbetaler dit tilskud til dig.

Tilskud fra
privat sundhedsforskring

Langt de fleste private sundhedsforsikringer giver tilskud til fysioterapi behandling hos os. Du skal dog kontakte dit forsikringsselskab og afklare vilkårene for tilskud. I mange tilfælde kræver det en lægehenvisning før forsikringsselskabet vil godkende dit forløb

PRISER FOR SPECIALISERET FYSIOTERAPI HOS MOVE2PEAK

Enkelt sessionerTidPris
1. konsultation85 min1300 kr.
Normal konsultation55 min900 kr.
Kort konsultation25 min550 kr.
Lang konsultation85 min1300 kr.
Programdesign —550 kr.