Move2Peak – Frederiksberg

Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Vores center ligger centralt på Frederiksberg, med let tilgang uanset om du kommer med bil eller offentlig transport.

VI HOLDER ÅBENT – STORT SET SOM TIDLIGERE!

Status vedr. behandling/træning og Covid-19 for dig som klient hos Move2Peak

Vi følger de nuværende retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, hvilket betyder at vi kan holde åbent stort set som før Covid-19 – dog med enkelte vigtige tiltag.

HVAD BETYDER DET HELT KONKRET FOR DIG!

1. Er du allerede klient hos os (med tider i kalenderen inden for den nærmeste tid), skulle du gerne være i kontakt med din behandler.

2. ER DU IKKE KLIENT MEN HAR BRUG FOR HJÆLP? Kontakt os på 42 90 18 81 eller brug vores online booking. Hvis du booker en tid online kontakter vi dig via telefon for at sikre at du er oplyst om vores nuværende retningslinjer for Covid-19, så vi kan starte dit forløb sikkert op.

3. Det er pt. et krav at du bærer mundbind når du ankommer og opholder dig i vores venteværelse

Mvh

Move2Peak teamet

BOOK TID HOS MOVE2PEAK PÅ FREDERIKSBERG!

Alt du skal gøre får at booke en tid er at vælge en af nedenstående medarbejdere i vores team. Under hver af vores medarbejder kan du se hvilke ydelser du kan booke.

Hvis det er første gang du booker er det vigtigt at du booker 1. konsultation! Du kan læse mere om vilkår, priser og mulighed for evt. tilskud  ved at klikke her!

Kommer du i bil?

Kommer du med bil skal du være opmærksom på at der er 2 gratis timers parkering på Frederiksberg. 

Hvis du parkere på Bernhard Bangs Allé skal du registere din parkering via en parkeringsapp som f.eks. ParkMan, EasyPark eller ParkOne.

Find vej med offentligt transport

Ankommer du med offentlig transport er det letteste at tage metroen til Lindevang Metro station, der blot ligger 150 m fra klinikken.

Ud over metroen kan du tage buslinjen 37, der kører mellem Flintholm St. og Vesterport St. og som stopper stort set lige ud for klinikken.

Har du spørgsmål omkring vores forløb eller andet?

Har du spørgsmål omkring vores forløb, muligheder for tilskud fra Danmark eller fra din sundhedsforsikring, eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os på:

  • telefon 42 90 18 81
  • mail: info@move2peak.dk

Du kan også bruge vores kontaktforumlar her på siden og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt